Wie ben ik?

Mijn passie is om mensen ‘in beweging’ te krijgen

Sportinstructeur

Ondernemer

Ploegleider

Coach

Wie ben ik?

Sinds mijn 20e levensjaar heb ik onafgebroken in de sport gewerkt. De laatste 6 jaar heb ik als re-integratiecoach gewerkt. Als sporttrainer merkte ik vaak dat de resultaten van fysieke training, zonder het mentale gedeelte een plek te geven, altijd minder (duurzaam) waren. Als re-integratiecoach merkte ik dat coaching effectief kan zijn, maar dat het soms lang kan duren voordat iemand ‘zijn ware ik’ durft te laten zien. Werkend in de verslavingszorg, kwam ik erachter dat de combinatie van bewegen en coaching zeer effectief is en we veel sneller tot de ‘essentie’ konden komen. Vandaar deze opzet, waarbij we dus coaching en beweging combineren. En daar ook nog eens je voeding in betrekken… Kortom een holistische aanpak die zeker tot (duurzaam) resultaat zal leiden.

Sportinstructeur, ondernemer, ploegleider, coach…

Ruime ervaring als sportinstructeur. Ex-ploegleider van amateurploegen maar ook van een professionele wielerploeg: Foreldorado Golff. Gediplomeerd karateleraar, conditietrainer en skileraar. Sportschooleigenaar van 1992 tot 2004. Exploitant van Natuurzwembad De IJzeren Man en de daarin gelegen Indoorskibaan te Eindhoven van 2000-2003. NLP opleidingen practioner en master gevolgd in 2003-2004. Vanaf 2005 werkzaam als coach. Ruim 100 ondernemers mogen helpen bij het (her)vinden van hun kracht/passie.

Ervaringsdeskundige

Mijn werkwijze is niet alleen gebaseerd op theoretische kennis, maar ook op mijn levenservaring. Na diverse ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, heb ik mezelf altijd weer ‘omhoog’ weten te knokken en altijd speelden beweging/sport/meditatie daarin een belangrijke rol. Dus je kunt me zien als jouw ‘knecht’; om in wielertermen te spreken. De weg is door mij al verkend en dat helpt je tijdens jouw beklimming! En misschien kom je er tijdens die beklimming wel achter dat ‘de top halen’ niet het belangrijkste is, maar dat je van de beklimming zelf ook mag genieten …

Peter Verbeek

Ik maak gebruik van de expertise van

 • Richard de Leth

  Portretfoto Richard by Echt Mooij fotografie -4994Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zijn doctoraal geneeskunde in 2007 specialiseerde hij zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Tevens verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie.De combinatie van bovenstaande behandelmethoden leidt tot een antwoord op maat voor iedere klacht. Hij ontwikkelde een concept rondom optimale gezondheid, waarin de psyche, voeding, beweging en ontspanning de pijlers zijn.

 • Sport fysiotherapeut

  Frank HagenaarsFrank Hagenaars is sinds 1994 als (sport)fysiotherapeut en revalidatietrainer werkzaam in de topsport. In die tijd heeft hij verschillende teams en individuele sporters begeleidt, tijdens verschillende sportevenementen en gerevalideerd in zijn praktijk, waaronder Olympische Spelen 2012. Op dit moment bestaat zijn praktijk Hagenaars & Maas uit 5 (sport)fysiotherapeuten met diverse specialisaties op Sportpark Genneper Parken. Hier hebben zij naast de behandelruimten een zeer volledig uitgeruste oefenzaal tot hun beschikking.

  Website: www.fysiotherapiehagenaarsenmaas.nl

 • Sportmax

  SportMáx is een internationaal vermaarde afdeling sportgeneeskunde van het MMC, waar recreatieve sporters en topsporters behandeld worden. Onze sportartsen vormen ook een officieel Olympisch steunpunt. Daarnaast beschikt MMC over een Orthopedisch Centrum dat gespecialiseerd is in de behandeling van sportblessures en beschikken we over expertise op het gebied van sportcardiologie. De sporttesten voorafgaand aan een traject, en eventuele medische back-up, voeren we uit in Eindhoven of Veldhoven.

  Website: www.sportmax.mmc.nl

Comments (1)

Comments are closed. You can not add new comments.

Pingbacks list

 1. Pingback: Peter Verbeek - Meebeweger > Keepondreaming