Referenties

a
Evelien van Beusekom

Wat bijzonder is aan Peters aanpak is dat die integraal is: bewegen, ontspannen , voedingsadvies en mentale coaching. We zijn tevreden over de coaching en kunnen Peter aanbevelen.

— Evelien van Beusekom

John van de Akker

Peter weet hoe hij een team moet opbouwen en is vooral sterk in zijn menselijke benadering. Ik heb hem zien doorgroeien als trainer en als mens naar iemand die uitstekend aanvoelt wat er in een ander leeft.

— John van de Akker

Alain van Katwijk

Peter Verbeek heeft veel voor mij en mijn carrière betekend: Een ommekeer in denkwijze en in mijn leven. Ik ga voortaan door het leven met een “half volle bidon in plaats van een half lege bidon.”

— Alain van Katwijk

Anne

Peter adviseerde me te blijven bewegen en gezond te eten, gaf me mentale oefeningen en motiveerde me meer te gaan mediteren! Voel me fit, mentaal sterker en neem meer tijd voor mezelf. De Mont Ventoux beklimmen is geen doel op zich meer. Mijn nieuwe leefstijl is blijvend!

— Anne

Frans

De samenwerking en begeleiding van Peter Verbeek hebben mij meer dan alleen voor op mijn werk veel positieve veranderingen gegeven, maar ook in mijn leven in het algemeen.

— Frans

John

Voor mij voelt het meer als een goede vriend, die me goede adviezen geeft en echt je begrijpt me op alle vlakken. Ga zo door… ik in ieder geval wel met jouw tips!

— John

a
Een van onze medewerkers dreigde uit te vallen met spanningsklachten. Peter heeft hem 4 maanden gecoached. Wat bijzonder is aan Peters aanpak is dat die integraal is: bewegen, ontspannen , voedingsadvies en mentale coaching. Hij is met mijn collega gaan hardlopen. Eindresultaat: hij gaat weer met zin naar het werk, hij kan beter nee-zeggen, hij komt weer gezond moe thuis i.p.v. afgeknapt en hij is beter in staat zich to-the-point uit te drukken. Wij zien op het werk dat het veel beter met hem gaat. We zijn tevreden over de coaching en kunnen Peter aanbevelen.

Evelien van Beusekom – hoofd HR Rijswijk Wonen

Frans – Projectleider bij een woningcorporatie

Door met meer aandacht in het nu te leven, het inzicht in mijn eigen denkpatronen en reacties op situaties en anderen, zit ik minder in mijn hoofd en maak ik mij minder zorgen. Bewegen en lekker buiten zijn, ontspannen mij. De progressie hierin geeft mij een gevoel van zelfoverwinning en succes. Dit en de aanpassingen in mijn voeding, geven mij meer fysieke- en mentale energie en veerkracht voor tegenslag. Letterlijk en figuurlijk zit ik veel beter in mijn vel. De samenwerking en begeleiding van Peter Verbeek hebben mij meer dan alleen voor op mijn werk veel positieve veranderingen gegeven, maar ook in mijn leven in het algemeen.
Door gezonde voeding en beweging voelde ik me na een paar weken veel energieker. Heerlijk! Maar ik kwam mezelf ook tegen. In die periode heb ik de kracht van het totale programma ervaren. Peter adviseerde me te blijven bewegen en gezond te eten, gaf me mentale oefeningen en motiveerde me meer te gaan mediteren! Voel me fit, mentaal sterker en neem meer tijd voor mezelf. De Mont Ventoux beklimmen is geen doel op zich meer. Mijn nieuwe leefstijl is blijvend!

Anne

John – Leraar MBO

Referentie van een (bijna ex) pakjes en zakjes eter: geen idee dat dit ten koste ging van mijn energie en welzijn, totdat jij in mijn leven kwam. Na het avondeten werd ik altijd zo moe, dat het idd zappen en spelletjes spelen was op de I-pad. Nu merk ik bij jouw voedingsadvies geen of veel minder vermoeidheid meer, heerlijk! Het mooie is als ik nu wel weer eens zakjes en pakjes eten tot me neem, hoe het verschil is; en dat is enorm en niet meer wat ik wil! Vervolgens zoals de beweging, voor mij niets meer dan even wandelen of actief bezig zijn, een 1/2 uurtje is al voldoende om energie uit te putten. Maar ook op geestelijk vlak, zijn je adviezen niet meer weg te denken uit mijn leven en waarom….Omdat ik merk dat het werkt! Daarnaast de meditatie, gewoon even of lang en alles is goed hierbij, maar vooral het stuk acceptatie van mezelf en toeschouwer worden van mijn gedachten zonder oordeel naar mezelf en een ander. Dit geheel heb je prachtig gevormd en is in alles een goed methode, maar je confronteert me hiermee op een milde en aangename wijze! Dat is wat ik nodig had en nu ik het heb mogen proeven is er geen weg mee terug voor me. Wil alleen zelf nog soms te snel en te veel, maar ook dat leer ik nu (soms) al. Ik zie er weer naar uit om weer eens lekker actief met je te wandelen. Voor mij voelt het meer als een goede vriend, die me goede adviezen geeft en echt je begrijpt me op alle vlakken. Ga zo door…ik in ieder geval wel met jouw tips! Thnx ;John
Peter weet hoe hij een team moet opbouwen en is vooral sterk in zijn menselijke benadering. Als trainer en coach weet hij als geen ander zijn mensen te motiveren. Ik heb in het laatste jaar van mijn carrière bij Foreldorado/Golff een fantastisch seizoen gereden; zeker door de fysieke voorbereiding met Peter en ook door de sfeer die hij wist te scheppen in het team. Daarna heb ik hem zien doorgroeien als trainer en als mens naar iemand die uitstekend aanvoelt wat er in een ander leeft.

John van de Akker – Ex professioneel wielrenner Foreldorado/Golff

Alain van Katwijk – Eigenaar Azzurri Wielersport

Peter Verbeek heeft veel voor mij en mijn carrière betekend: Een ommekeer in denkwijze en in mijn leven. Dit heeft hij gerealiseerd door mij te introduceren in de mogelijkheden van mentale training. Mijn fysieke trainingen verbeterden; mijn instelling verbeterde. Relativeren en doelen te stellen en overwinningen visualiseren! Daarnaast heeft het een boost gegeven aan mijn sociaal leven. Als topsporter ben- en moet je nu eenmaal egoïstisch zijn om je doelen te kunnen bereiken. Mede door Peter heb ik geleerd hierin een gezonde mix te vinden. Ik ga voortaan door het leven met een “half volle bidon in plaats van een half lege bidon.”