OhKE & KO gaat door zonder Peter

Na 3 jaar met volle tevredenheid met Joris samengewerkt te hebben in OhKE&KO, hebben we nu besloten, dat het beter is dat onze wegen scheiden. Mijn passie ligt in het motiveren- en in beweging krijgen- van mensen. Daar kwam ik bij OhKE&KO de laatste jaren te weinig aan toe. Ik zat meer tijd achter de Mac, dan dat ik met mensen kon werken.

Doordat ik het 1e half jaar van 2012 weer als sportcoach in een verslavingsinstelling heb gewerkt, is voor mij (opnieuw) helder dat mijn grootste kwaliteit, het motiveren- en in beweging krijgen van mensen, is. Vandaar dat ik dan ook weer verder ga als sport- en bewegingscoach met mijn eigen activiteiten. Ik zal vanaf nu regelmatig een berichten schrijven over bewegen, voeding, coaching en meditatie. Deze 4 invalshoeken vormen voor mij de bouwstenen om te werken aan een optimale gezondheid. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren tot plezierig bewegen, omdat dit een weg is naar meer bezieling in je leven!

Met deze site en met mijn werkwijze hoop ik ook jou te mogen inspireren!

Hartelijke groet,

Peter Verbeek

Comments (17)

 1. Dag Peter,
  Heel veel succes! Je hebt ons tijdens onze missie 3xVentoux040 letterlijk meegenomen op de fiets. Met de trainingen, met het motiveren van een ieder op zijn of haar eigen aandachtspunten, met het praten tijdens koffie met gebak op het drielandenpunt, maar ook met het tien keer banden plakken tijdens de Ronde van het ED. Het was en is altijd een plezier om met je te fietsen.
  Nogmaals succes,
  Fleur

 2. Hey Peter, als we niet stil staan om na te denken dan volgen we onze passie, de natuurlijke stroming. Jij bent je natuurlijke stroming weer gaan volgen. SUCCES!

 3. Dank je wel Fleur, heel leuk om te horen!!
  En het genoegen is altijd wederzijds.
  Tot snel op de fiets,
  Peter

 4. Succes en heeeeel veel plezier! Aangezien jij voor je passie gaat, kan het alleen maar slagen!
  Groetjes Naima

 5. Ziet er goed uit zo, Peter! Mooie site, helder en duidelijk. Heel veel succes op 30 september en natuurlijk daarna!
  Liefs, Daan

 6. Hij Peter,
  Dapper maar ook wijs besluit….Doen waar je goed in bent.
  Ziet er veelbelovend uit!
  Heel veel succes.
  Groet,
  Harry

 7. Hoi Peter,

  Mooi om te lezen dat je weer vol passie in het leven staat. Je enthousiasme, creativiteit en ondernemerschap raak je nooit meer kwijt die worden alleen maar krachtiger als je in balans bent met stilte, beweging en gezond leven.
  Hart, Hoofd en Handen in Balans!
  Geniet van het ontwikkelen van je nieuwe ondernemerschap. Je rol van knecht getuigt van wijsheid, inzicht en leiderschap.

  Namastรฉ
  Rik

 8. Dank je voor je mooie reactie Rik; doet me goed om zoveel positiviteit te mogen ontvangen.

  Hartelijke groet, Peter

 9. Hoi Peter,

  We kennen elkaar niet persoonlijk en toch kennen we elkaar goed ๐Ÿ˜‰

  Mooi om te zien hoe jij je passie volgt door een nieuwe weg in te slaan. Daarmee help je andere mensen beter de juiste richting te vinden. Met een sterk team om je heen.

  Altijd betrokken bij anderen! Een inspiratiebron ben je al. Voor mij zeker. Ik vind het mooi dat jij je hart volgt en mensen bewuster maakt! Ik wens je veel succes.

 10. Dank je wel; heel erg leuk om te lezen/horen. Wens jou ook het allerbeste en bewonder je positiviteit!Leuk dat we elkaar inspireren! hartelijke groet, Peter

Pingbacks list