Energie voor drie!

Een leuke inspirerende middag/avond rondom het thema ‘gezondheid’?

We willen graag onze levensstijl duurzaam veranderen, maar het lijkt vaak moeilijk te lukken of vol te houden. Het komt veelal omdat we ons (te) fanatiek storten op één van de factoren die gezondheid positief beïnvloeden en omdat we de onderliggende ‘oude overtuigingen’ niet aanpakken. Als je nu hoort van een ‘totaal’ methode om je binnen drie maanden veel fitter en vitaler te voelen? Zou je dan niet overwegen om deze investering in jezelf uit te gaan proberen?

In een interactieve lezing/workshop vertel ik hoe je door middel van beweging, gezonde voeding, ontspanning en mentale oefeningen snel je vitaliteit kunt opkrikken. Je gaat naar huis met een ‘eigen plan’, wat je de komende maanden gaat aanpakken.

Ik geloof in een kleinschalige opzet en persoonlijk contact, omdat mensen dan ook daadwerkelijk kunnen worden aangezet tot ‘verandering’. De bijeenkomsten kunnen bij jou thuis (of op een andere locatie; misschien wel op je bedrijf of werk) worden gehouden. Nodig een aantal vrienden/vriendinnen, collega’s en/of familie uit (minimaal 8, maximaal 20) en beleef een leuke en inspirerende avond rondom het thema ‘Gezondheid’.

Ik ben blij als mensen daadwerkelijk weer de regie krijgen over hun eigen gezondheid. Dus daarom vraag ik alleen reiskosten (boven de 20 km.) en een vrijwillige bijdrage van de deelnemers op het eind van de avond.

Wil jij zo’n middag/avond organiseren, stuur me even een mail op info@peter-verbeek.nl

Comments (0)